UAADB.com

If you need help finding something, navigating the forums or other topics, post them here.
Uri
Adjunct
Posts: 1001
Joined: Wed Jan 01, 2003 11:37 pm
Location: Israel

Re: UAADB.com

Postby Uri » Sat May 21, 2016 11:55 pm

It works! Thank you all.

Mister Tee
Laureate
Posts: 6114
Joined: Wed Jan 01, 2003 2:57 pm
Location: NYC
Contact:

Re: UAADB.com

Postby Mister Tee » Sat May 21, 2016 9:43 pm

Yeah, you can log in at the old URL a hundred times and it'll still show you as unlogged. You have to access through the new URL.

ITALIANO
Emeritus
Posts: 3835
Joined: Mon Jan 06, 2003 1:58 pm
Location: MILAN
Contact:

Re: UAADB.com

Postby ITALIANO » Thu May 19, 2016 2:55 am

He should be able to read this, so I guess he'll solve the problem.

Big Magilla
Site Admin
Posts: 15252
Joined: Wed Jan 01, 2003 3:22 pm
Location: Jersey Shore

Re: UAADB.com

Postby Big Magilla » Wed May 18, 2016 3:53 am

At one point when I was having this problem, when I went to post something my log-in would disappear and I'd have to log in again. It was very annoying.

Okri
Tenured
Posts: 2513
Joined: Wed Jan 01, 2003 3:28 pm
Location: Edmonton, AB

Re: UAADB.com

Postby Okri » Tue May 17, 2016 9:44 pm

Ditto. If he clicks the link below and logs in, it should work.

The Original BJ
Emeritus
Posts: 3951
Joined: Mon Apr 28, 2003 8:49 pm

Re: UAADB.com

Postby The Original BJ » Tue May 17, 2016 7:17 am

I was having that exact problem until I changed my bookmark to the new URL.

ITALIANO
Emeritus
Posts: 3835
Joined: Mon Jan 06, 2003 1:58 pm
Location: MILAN
Contact:

Re: UAADB.com

Postby ITALIANO » Tue May 17, 2016 7:06 am

Mmm... I have no idea honestly, will ask him. But his problem is a bit different I think - he can read (so he will probably read this thread, too) but when he tries to write something, he can't do that - he gets a "you must log in" message, though he has actually logged in.

User avatar
OscarGuy
Site Admin
Posts: 12350
Joined: Wed Jan 01, 2003 12:22 am
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: UAADB.com

Postby OscarGuy » Tue May 17, 2016 6:06 am

Has he changed the URL he's accessing the site form as specified below?
Wesley Lovell
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." - Benjamin Franklin

ITALIANO
Emeritus
Posts: 3835
Joined: Mon Jan 06, 2003 1:58 pm
Location: MILAN
Contact:

Re: UAADB.com

Postby ITALIANO » Tue May 17, 2016 4:35 am

Uri has a problem: he can log in here and read the messages, but when he tries to post something he can't do it... Can this be resolved? Thanks...

Okri
Tenured
Posts: 2513
Joined: Wed Jan 01, 2003 3:28 pm
Location: Edmonton, AB

Re: UAADB.com

Postby Okri » Wed Apr 13, 2016 8:07 pm

OscarGuy wrote:use http://www.uaadb.com rather than without the WWW. I couldn't get it to work yesterday at work, but today I was able to get in.


This worked for me, fwiw.

Big Magilla
Site Admin
Posts: 15252
Joined: Wed Jan 01, 2003 3:22 pm
Location: Jersey Shore

Re: UAADB.com

Postby Big Magilla » Wed Apr 13, 2016 3:24 pm

Everything seems to be fine now on both my new living room computer and my bedroom computer which picked up the error earlier.

I put my less than 3 year old HP Envy All-in-One to sleep around 5 P.M. yesterday. When I went to wake it an hour later, it wouldn't wake. It seems it died in its sleep. It's got to be the motherboard. The original motherboard died on it when it was just two months old, but it was under warranty. To replace it now could cost double the original cost of the computer.

Fortunately with Windows 10 I have most of my important files in One Drive (the Microsoft Cloud) so the only thing of importance I've lost are my tax files, but I have paper copies of those.

I'll never buy another All-in-One. They're as bad as laptops. Once the warranty is up, they die. It's back to a separate PC and monitor for me< although even that caused me problems today. I kept getting "no signal" messages both on my brand new monitor and an old one I plugged in to see if it was the PC or the monitor that was causing the problem. I was on the phone with Costco for an hour when they brought in someone from HP. Lo and behold, it turns out there are four HDMI slots on the PC and I kept hooking the monitor up to the only two I could see. I felt a little stupid but was glad it was something simple.

User avatar
OscarGuy
Site Admin
Posts: 12350
Joined: Wed Jan 01, 2003 12:22 am
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: UAADB.com

Postby OscarGuy » Wed Apr 13, 2016 12:13 pm

Send me a screenshot, because I'm not understanding what you're seeing.
Wesley Lovell

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." - Benjamin Franklin

Big Magilla
Site Admin
Posts: 15252
Joined: Wed Jan 01, 2003 3:22 pm
Location: Jersey Shore

Re: UAADB.com

Postby Big Magilla » Wed Apr 13, 2016 11:51 am

That's worse. When I try to log-on I get an "inspect element" message.

User avatar
OscarGuy
Site Admin
Posts: 12350
Joined: Wed Jan 01, 2003 12:22 am
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: UAADB.com

Postby OscarGuy » Wed Apr 13, 2016 10:16 am

use www.uaadb.com rather than without the WWW. I couldn't get it to work yesterday at work, but today I was able to get in.
Wesley Lovell

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." - Benjamin Franklin

Big Magilla
Site Admin
Posts: 15252
Joined: Wed Jan 01, 2003 3:22 pm
Location: Jersey Shore

Re: UAADB.com

Postby Big Magilla » Wed Apr 13, 2016 7:21 am

Well that lasted for a day and a half. Now it's the same problem all over again.


Return to “Help Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest